Nederlands

Waanzinnige deals en kortingen op uitjes in Drenthe

Waanzinnige deals en kortingen op uitjes in Drenthe
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Français Français
Nederlands Nederlands
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English

Ben je op zoek naar de leukste uitjes in Drenthe? Social Deal schiet je te hulp! Wij hebben de beste deals voor gezellige uitjes in deze prachtige provincie. Zo hoef je tijdens je dagje uit in Drenthe niet te letten op de kleintjes. Bekijk hier de beste deals met onverslaanbare prijzen.

Ontdek Drenthe met deze uitjes
Het is niet verwonderlijk dat Drenthe zo populair is voor een dagje uit. Haar uitgestrekte heidevelden, pittoreske dorpen en historische monumenten hebben bijna iets magisch. Laat je betoveren door haar natuur en geschiedenis in het Veenpark. Dit ware openluchtmuseum laat je onderdompelen in het leven van een veenarbeider in 1920. Leuk en leerzaam voor heel het gezin!

Voor gezinnen met kinderen zijn er genoeg avontuurlijke uitjes te beleven in Drenthe. Op wereldreis in één dag? Bezoek WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. Tijdens je wereldse uitstapje sta je oog in oog met wilde dieren, ga je op safari en beleef je spannende avonturen. Zoek je een gezinsuitje dichter bij huis? Ga dan helemaal los in het indoor trampolinepark Urban Jump & Playground. Oefen je meest coole stunts en spring van trampoline naar trampoline!

Proef Drenthe: voordelig uit eten in de regio
Wat is er nou lekkerder dan na een dagje uit te genieten van een heerlijke maaltijd? Niks, inderdaad! Of je nu zin hebt in een uitgebreid diner in een chic restaurant, een lunch in een knusse bistro of een snelle hap in een gezellig eetcafé; Drenthe heeft voor ieder wat wils. En natuurlijk wil je ook profiteren van de beste deals tijdens je culinaire avontuur in Drenthe. Boek je tafel bij de leukste restaurants in Drenthe via Social Deal en geniet van de meest smakelijke kortingen. Eet smakelijk!
Comfortabel overnachten in Drenthe

Na een dag vol avontuur ben je vast en zeker uitgeput. Maar waarom zou je je Drentse avontuur eindigen? Je hebt nog zoveel leuke uitjes en uitstapjes te doen. Boek een hotel in Drenthe! Van knusse B&B’s, gezellige campings tot luxe hotels; in Drenthe kun je enkel comfortabel overnachten. En het beste nieuws? Via Social Deal boek je je overnachting in Drenthe tegen de meest waanzinnige prijzen. Dus waarom zou je je avontuur beperken tot slechts één dag? Trust us, you won't regret it!

Drenthse wellness: compleet relaxed

Behoefte aan een ontspannen dag uit in Drenthe? Gun jezelf het ultieme verwenmoment voor jou en jouw huid. Kies een gezichtsbehandeling voor een stralende huid. Of leg jezelf compleet in de watten met een spa-arrangement bij een wellness. Dompel je onder in totale ontspanning en wordt helemaal zen. Je vindt bij Social Deal geregeld fijne wellnessdeals in deze prachtige provincie; waar kies jij voor?