Nederlands

Uitjes in Friesland? Ga op avontuur met voordeel

Uitjes in Friesland? Ga op avontuur met voordeel
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Français Français
Nederlands Nederlands
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English
Wil je een dagje uit naar Friesland? Inspiratie voor Friese uitjes met voordeel vind je hier! Of je nu de perfecte plek om te tafelen zoekt, van watersporten houdt, of (een van) de elf steden wilt bezoeken. Social Deal heeft scherpe aanbiedingen voor fantastische uitstapjes in Friesland!
Scherp geprijsde uitjes in de elf steden van Friesland

Buiten de Elfstedentocht om, zijn de elf steden van Friesland absoluut de moeite waard voor een gezellig dagje uit. Met als indrukwekkende hoofdstad: Leeuwarden. De Friese stad is rijk aan belevenissen voor iedereen. Zo bezoekt je als cultuursnuiver een van de vele musea. Ben je een échte avonturier? Ontdek dan Leeuwarden met een van de interactieve stadswandelingen of stadsspellen. Je wilt nóg actiever? Dat kan hoor! Gooi je kracht en behendigheid in de strijd met een potje poolen of een race tegen je vrienden op de kartbaan.

Voordelig dagje naar Friese steden

  • 🏰 Ook de andere tien steden, zoals Sneek, Workum en IJlst, bieden tal van leuke uitjes en activiteiten
  • 🤳 Ga je op pad in een van deze Friese steden? Check dan vooraf topdeals op Social Deal
  • 💰 Zo weet jij zeker dat jij geen voordeel hebt misgelopen wanneer je de elf steden bezoekt
Uit eten in Friesland na je uitstapje
Op zoek naar een gesellich plekje om uit eten te gaan na je uitstapje in Friesland? De overheerlijke Friese keuken zal je met goed gevulde buik naar huis sturen. Kies voor een typisch Friese specialiteit zoals Fryske Sûkerbôle (suikerbrood). Of geniet van gerechten met verse vis uit de Waddenzee. Boek nu via Social Deal en geniet van een heerlijk lunch, diner of high tea tegen een onverslaanbare prijs. Ontdek de Friese smaken en laat je culinair verwennen bij de beste restaurants in Friesland. Genietsje fan jo miel!
Overnachten in Friesland: Lekker sliepe!
Tijd voor een weetje: Wist jij dat de snelste rijder van de Elfstedentocht ongeveer 7 uur deed over de 200 kilometer lange ijstocht? Geloof ons nou maar, jij hebt veel langer nodig om deze Friese steden met al hun pracht en praal te bezoeken. Bekijk daarom onze hoteldeals in Friesland voor een comfortabele overnachting(en) voor na jouw uitje. Jij ontvangt een onverslaanbare korting en vaak ook nog een extraatje, zoals een ontbijt. Oant moarn yn Fryslân!
Friese wellness: compleet relaxed

Behoefte aan een ontspannen dag uit in Friesland? Gun jezelf het ultieme verwenmoment voor jou en jouw huid. Kies een gezichtsbehandeling voor een stralende huid. Of leg jezelf compleet in de watten met een massage naar keuze. Dompel je onder in totale ontspanning en wordt helemaal zen.