Nederlands

Center Parcs De Haan: samen genieten aan de prachtige kust

Center Parcs De Haan: samen genieten aan de prachtige kust
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Français Français
Nederlands Nederlands
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English
Wil je er even heerlijk tussenuit gaan en genieten van de prachtige kuststreek? Ga samen met je partner, gezin, familie of vrienden een weekendje weg of vier zelfs een midweek of hele week vakantie bij Center Parcs De Haan. Op het park beleven jullie de mooiste dagen en ook rondom het park is van alles te zien en doen, waardoor je je geen moment hoeft te vervelen.

Je verblijft bij Center Parcs De Haan in een prettige comfort cottage of geniet van extra luxe in een premium of VIP cottage. Welke accommodatie kies jij voor je volgende verblijf?

Voordelig verblijven bij Center Parcs De Haan via Social Deal

Wil je voordelig vakantie vieren aan de Belgische kust? Op Social Deal vind je geregeld aantrekkelijke deals voor een verblijf bij Center Parcs De Haan. Je ontdekt hier diverse arrangementen en opties, variërend van 2, 3 of 4 overnachtingen tot zelfs een midweek of week weg met je partner, gezin, familie of vrienden. Door je verblijf te boeken via Social Deal bespaar je flink, terwijl je ook nog eens geniet van de luxe accommodaties op het park.

Verblijven op een ander Center Parcs park?

Benieuwd naar de andere parken van Center Parcs? Ook voor de andere locaties van Center Parcs vind je regelmatig topdeals op Social Deal. Bekijk hierboven de deals bij de andere parken.
De ligging en omgeving

Center Parcs De Haan ligt vlakbij de kust en het sfeervolle kustplaatsje De Haan. Qua kusttoerisme minder grootschalig dan Oostende en Knokke-Heist, maar daardoor ook gelijk een stuk gemoedelijker, met alle ruimte om heerlijk over het strand te wandelen of gezellig over de boulevard te flaneren. Strijk zeker ook eens neer bij de vele restaurants met terrasjes, van waaruit je direct zicht hebt op de zee en het strand. 

Wil je toch grotere kustplaatsen aandoen, dan zit je zo in Oostende, Blankenberge en Knokke-heist. En voor wie juist liever wat cultuur opdoet is Brugge binnen handbereik. Dit karakteristiek plaatsje barst van de sfeer, historie en bijzondere architectuur en is zeker een plezier om te bezoeken. 

Wie een wandeling wil maken in een bosrijke omgeving hoeft het bovendien ook niet ver te zoeken; vlakbij het park vind je Duinbossen De Haan, waar je fijn kunt wandelen in een unieke combinatie van bos en duin.

De parkfaciliteiten

Tijdens je verblijf op het park ben je van alle gemakken voorzien. Zo haal je eenvoudig al je dagelijkse boodschappen en benodigdheden in huis in de supermarkt en is er een winkel waar je kleding, decoratieve items, speelgoed en souvenirs kunt scoren. Ook zijn er diverse verschillende restaurants op het park te vinden, waar je onder andere kunt genieten van een ontbijtbuffet, Italiaanse gerechten, belegde broodjes, maaltijdsalades, diverse warme gerechten, royaal belegde burgers en overheerlijke loaded fries in verschillende varianten.

Liever een avondje in je eigen cottage eten? Dan kun je gebruikmaken van de bezorgservice van het park. Zo haal je eenvoudig een volledig ontbijt, versbereide pizza's of table cooking opties in huis zoals gourmet, steengrill of barbecue, inclusief alle benodigdheden en ingrediënten. Dat is nog eens ontspannen verblijven op het park!

Naast al dit culinaire vermaak en winkelplezier is er op en rondom het park natuurlijk nog veel meer te zien en doen. Van allerlei watersporten, strandactiviteiten en leuke outdoor uitjes voor het hele gezin tot indoor vermaak zoals badminton, tafeltennis, klimmen en karaoke voor regenachtige dagen. En natuurlijk mag een plons in het altijd bruisende zwemparadijs van Center Parcs, Aqua Mundo, niet ontbreken tijdens je verblijf!

Voordelig uit eten in de buurt van het park

Wil je een keer buiten het park een hapje gaan eten? Via Social Deal ontdek je de smakelijkste dinerdeals en ga je voordelig uit eten in de regio. Benieuwd naar het aanbod? Bekijk hieronder het aanbod en geniet binnen de kortste keren van een heerlijk etentje!

Aqua Mundo De Haan
Een bezoekje aan Aqua Mundo De Haan is altijd genieten; dit gave zwemparadijs biedt zwemplezier en waterpret voor alle generaties. Met diverse baden en waterattracties zul je je hier uitstekend vermaken!

Kom heerlijk tot rust in de bubbelbaden, trotseer de golven van het golfslagbad, laat je rustig meevoeren op de lazy river of kies voor een uitdagendere stroming in de spectaculaire wildwaterbaan. Roetsj van de razendsnelle glijbanen of zwem lekker rond in het verwarmde buitenbad. En de kids? Die vermaken zich uitstekend in het gemoedelijke kinder-doe-bad, vol met leuke waterelementen, glijbaantjes en fonteintjes.

Kun je niet genoeg krijgen van comfortabele overnachtingen buiten de deur?

Bij Social Deal ontdek je de allerbeste deals bij hoogwaardige hotels en de mooiste vakantieparken, campings én meer. Geniet van één of meerdere overnachtingen, ontdek nieuwe steden en streken en onderneem de leukste uitjes. Of je nu alleen reist, met je partner, vrienden of familie, Social Deal heeft de ideale overnachtingsdeal voor jou.